​Erhverv

​Eksempelvis er der ofte krav til lysindfaldet, så brugerne kan se deres skærm, det kan eksempelvis løses EDB persienner.


Ved EDB persienner er snorrehullerne placeret på bagkanten af lamellen så man undgår lysprikker på sin skærm. Et andet krav kan være total mørklægning fordi man skal bruge lokalet til fremvisning med eksempelvis projekter.

Varmen fra store glaspartier er ofte en anden problematik vi løser, således at der bliver det bedst mulige arbejdsklima for dine medarbejdere.


Ligeledes anvendes gardinstoffer til at forbedre akustikken i rummet, men også til at skabe atmosfære. Både indenfor det offentlig og private erhvervsliv er der ofte forskellige krav i forhold til bl.a. brand og miljø.

Vi har mange forskellige tekstiler og solafskærmningsprodukter, som kan opfylde alle disse krav

Stort set alle former for gardiner og solafskærmning er mulige at motorbetjene.


Det er ofte nødvendigt i ejendomme til erhvervs formål, da nogle vinduer ikke altid er lige nemme at nå.


Desuden tilbyder vi også special designede gardiner. Eksempelvis kan man påtrykke firmalogo på gardiner, rullegardiner, persienner, lamelgardiner, paneler og markiser. 

​Det at anvende sit logo på tekstilerne er med til at understøtte firmaets markedsføring og udtrykker professionalisme. 


Man kan også designe sine egne gardiner ved hjælp af forskellig farve og tryk, og på denne måde fremhæve en farve fra firma logoet eller understøtte atmosfæren i bygningerne. 

Rohrberg Gardiner kan løse alle special opgaver indenfor gardiner og solafskærmning til erhverv. Ring efter vores gardinbus og vi kommer og fremviser alle muligheder.

Eller besøg vores top moderne showroom hvor vi har et stort udvalg af alle løsninger inklusiv de motorbetjente.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER