Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

Diverse typer

Her på siden ses nogle eksempler på forskellige typer gardiner og solafskærmning.
​Disse billeder er eksempler på, hvordan din gardinløsning kan laves.

Ring for mere info eller skriv en mail til Kontakt@thuesenfarver.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Klassisk

Det der oftest forbindes med klassiske gardiner er sidestykker i forholdsvis enkle og tidløse i design. De klassiske sidestykker kan kombineres med stort set alle solafskærmnings produkter, lige som man kan skabe mange forskellige former for kapper.

Med designet på stoffet kan du skabe lige den stemning, som du ønsker vha. farver og mønstre. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Kontor

I kontormiljøer kombinerer man ofte gardiner med andre solafskærmnings produkter bl.a i form af lamelgardiner, persienner eller rullegardiner. Dette skyldes at gardinets funktion som solafskærmning ofte er afgørende, da lysindfald i eksempelvis PC skærme kan hæmme arbejdet, men det hindrer ikke en smart løsning, som giver rummet atmosfære.

Hos rohrberg gardiner tilbyder vi også muligheden for at firmaets logo trykkes på stoffet, eller at du kan designe trykket på stoffet selv. Disse effekter er rigtige gode som blikfang og skaber en helhed i kontormiljøet.

Soveværelse

Soveværelset er et rum hvor man mange gange gerne vil have mulighed for at være lidt uforstyrret.

Derfor monteres der ofte lidt kraftigere gardiner, måske anvender man endda et mørklægnings stof.

Hos rohrberg gardiner kan du også få syet et matchende sengetæppe.

Børneværelse

Børnegardiner er ofte mørklægning, da de fleste forældre værdsætter at kunne sove en time længere.

Børnegardinerne fås i både ensfarvet og mange mønstre både som mørklægning og i almindelig stof. Alternativt kan bruges lette og luftige gardiner, så der kan laves et rigtigt prinsesseværelse.

Køkken

Køkkengardiner er meget forskellige i dag alt efter hvordan køkkener er indrettet. Det kan være et plisségardin med en flot pangfarve eller et mere traditionelt gardin i neutrale farver. 

Mørklægningsgardiner

Mørklægningsgardiner er gardiner som er lavet med det formål at holde lyset ude. Mange tror at mørklægningsgardiner er kedelige og ensfarvet, men det er langt fra sandt.

I dag fremstilles mørklægning i mange forskellige mønstre og farver – selv i hvid.Så du kan holde lyset helt ude og stadig skabe en dejlig atmosfære i rummet.

Ungt og trendy

Hos rohrberg gardiner har vi altid de nyeste designer som afspejler den tid vi lever i.

I øjeblikket er de lyse, lette og luftige gardiner meget in, idet de matcher den minimalistiske boligindretning, som er oppe i tiden.

Bad

Gardiner til badeværelser syes i special stoffer, som bedre kan tåle vand. Badegardiner er ikke nødvendigvis stift og uregerlig stof, der er mange forskellige kvaliteter og mønstre til både forhæng og gardiner.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op vedrørende gulve og/eller gardiner, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk