FOLDEGARDINER

​Faber foldegardiner egner sig til traditionelle vinduestyper og gør sig ekstra godt i rum, hvor du ønsker en blød og dekorativ indramning af vinduet. Foldegardinerne klippes, sys og tilpasses af Fabers egne højtuddannede syersker, som gør brug af deres store erfaring, moderne symaskiner og præcise skæreteknikker til at producere det ønskede kvalitetshåndværk – smukt ned til mindste detalje.

Fabers unikke og patenterede hejsesystem sikrer, at folderne i gardinet falder perfekt hver eneste gang og giver dig en nem og gnidningsfri betjening.

Du kan nemt tage dine foldegardiner ned, når de skal renses. Clips bag på gardinet holder snorene på plads, så de ikke filtrer, mens de rengøres.​

8231 Fennia hvid

Beskrivelse

Faber foldegardiner egner sig til traditionelle vinduestyper og gør sig ekstra godt i rum, hvor du ønsker en blød og dekorativ indramning af vinduet. Foldegardinerne klippes, sys og tilpasses af Fabers egne højtuddannede syersker, som gør brug af deres store erfaring, moderne symaskiner og præcise skæreteknikker til at producere det ønskede kvalitetshåndværk – smukt ned til mindste detalje.

Funktion

Fabers unikke og patenterede hejsesystem sikrer, at folderne i gardinet falder perfekt hver eneste gang og giver dig en nem og gnidningsfri betjening. Du kan nemt tage dine foldegardiner ned, når de skal renses. Clips bag på gardinet holder snorene på plads, så de ikke filtrer, mens de rengøres.

8743 Himalia sort

Flot, mørk foldegardin med struktur. 100% polyester.

8748 Himalia grå

Flot foldegardin i stilsikker grå. 100% polyester.

8751 Melotte brun

Flot, tætvævet foldegardinsstof med klassiske striber. 100% polyester.

8737 Deimos beige

Klassisk stribet foldegardinsstof. 100% polyester

Du kan med fordel kombinere foldegardiner med andre typer solafskærmning, f.eks. rullegardiner.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER