Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

Markiser

En Faber markise er skræddersyet til din bolig og til dine behov. Du kan vælge mellem et væld af forskellige modeller, mellem mere end 150 forskellige duge, og du kan tilpasse til markise med funktionelt tilbehør som f.eks. fjernbetjent motor, terassevarmer og lys.

De mange kombinationsmuligheder gør, at din nye markise ikke kun er en praktisk foranstaltning. I stedet er den med til at fuldende anvendelsen af boligens udeområder og skaber i det hele taget et mere komplet helhedsindtryk.

Styrke og stabilitet

Armene på en Faber markise er et kapitel for sig. Det danske klima byder hvert år på masser af blæst og nedbør. Derfor er styrke og stabilitet vigtige egenskaber, som garanterer, at din markise får en lang levetid. Armene på en Faber markise er særdeles robuste og er udført til at modstå det omskiftende danske vejr.

Ring for mere info eller skriv en mail til Kontakt@thuesenfarver.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Cannes 930 Swing

En tidløs og attraktiv markise, som med sit kompakte design kræver meget lidt plads.

Design

Denne markise har et elegant og kompakt udseende og passer perfekt til de fleste facader. Når markisen er lukket, går endekapper og forbom på elegant vis ud i ét, og sammen med den unikke drejemekanisme giver dette markisen en ekstremt lav pakkehøjde. Det betyder, at denne markise kan monteres på steder, hvor der er lav frihøjde.

Finesser

Den unikke svingmekanisme i Faber CANNES gør, at markisen bruger meget lidt plads, når den er kørt ind. Markisens hældning kan indstilles mellem 5-80°, og det giver ideel beskyttelse mod solen, også når den står lavt på himlen. Markisen har nanolakeret stel som standard, hvilket gør den ekstra nem at vedligeholde og giver den en lang levetid..

Firenze 6000

Markisen er belønnet med den prestigefyldte designpris Red Dot Design Award.

Design

Premium kvalitet og smuk udformning er kodeordene for denne markise, der fås i tre designs: Club, Studio og Lounge. Her er tale om en lukket kassettemarkise med lakeret stel, som sikrer en smuk fremtoning i mange år fremover. Lounge-versionen er oven i købet forsynet med nanolakering, som er en smudsafvisende finish, der letter vedligeholdelsen.

Du har mulighed for at kombinere og afstemme kassettens farver efter farven på endekappernes kant og dækkappeindsatsen og på den måde skabe dit helt personlige udtryk.

Designet fuldendes med elegante beslagsafdækninger, som giver en fuldendt fremtoningn ned til allermindste detalje.

Finesser

Den enestående armteknologi har kraftoverførsel via et slidstærkt bændelsystem, som er fremstillet af højteknologiske fibre med ekstrem høj brudstyrke. Bændelsystemet giver en ekstrem høj slidstyrke. Kassetten yder maksimal beskyttelse af den lukkede markise, og frontprofilen er forsynet med tagrende og skjulte vandudløb. Fjederspændte moduler sikrer optimal udspænding af dugen, og takket være længdeforskellen på de øvre og nedre arme er sidestabiliteten i top!

Verona 780

Lille, men stærk udestuemarkise til mindre glasflader

Design

Markisen er udført i en robust konstruktion med kompakt kassette i en rund eller kantet udgave. Kassetten beskyttermarkisedugen, når markisen er kørt ind.

Finesser

Markisens sidestyr er udstyrede med elastiske bændler, der sikrer optimal spænding på markisedugen. Markisen monteres nemt på de fleste vandrette og skrå vinduespartier.

Milano 990

Den kompakte markise, som er lille, praktisk og funktionel – og alligevel elegant og eksklusiv.

Design

En superkompakt kassette på kun 125 mm gør denne markise særligt elegant, og man er ikke i tvivl om, at designeren virkelig har gjort sig umage for at skabe noget ganske enestående. Det harmoniske udtryk skabes ved den særlige kassetteform, der dækker røret – også når markisen er rullet ud.

Finesser

Når markisen er lukket, er den fuldt beskyttet af en forbom med indbygget tagrende og skjulte vandudløb. Bærerøret på 85 mm sikrer maksimal stivhed og gør det let at rulle selv de bredeste duge ud og ind ved hjælp af knækarmene, som har perfekt kraftoverførsel via en rund stålkæde. Knækarmene har sænksmedede bevægelige aluminiumdele, som gør markisen ekstremt stabil og sikrer lang levetid.

Sienna 1500

Markise, hvor god pris og unikt design flyder sammen med den mest avancerede teknologi.

Design

Sienna er skabt af kendte designere og har helt fortjent modtaget IF Design Award for design i særklasse. Det skyldes bl.a., at denne halvåbne kassettemarkise med knækarme er forsynet med en afrundet dækplade, der giver indtryk af en markise med fuld kassette. Der er mulighed for at afstemme kassettens farver efter dækkapperne, og på den måde skabe sin helt personlige stil. Markisen er lakeret for at give den flotte finish længst mulig levetid, og det hele afsluttes af en elegant frontprofil med kornicheslids.

Finesser

De harmoniske ovale knækarme med den revolutionerende gasstempelteknologi sikrer, at dugen er udspændt i alle indstillinger. Knækarmene fås også i aluminium for at sikre længst mulig levetid – også hvis du bor i nærheden af kysten. Dækpladen med indbyggede børster forhindrer fremmedlegemer i at blive trukket med ind i markisen.Forbommen kan forsynes med rullegardin og drejelige halogenspots. Robust stålbærerør på 50 Ø forhindrer vridning og bøjning.

Napoli 730

Robust faldarmsmarkise, som passer godt ind i en enhver boligstil.

Design

Faber NAPOLI er en ideel løsning til beskyttelse af dine møbler og gulve. Markisens enkle design er med til at fuldende dit vindues helhedsindtryk og giver dig optimal kontrol med lys og indkig. Den lukkede kassette, som fås i både en rund og en kantet udgave giver ekstra beskyttelse af markisedugen, når den er kørt ind. De solide faldarme har gastrykfjedere, der giver stor stabilitet og optimal spænding af markisedugen. Samtidig er armene utroligt modstandsdygtige overfor det skiftende danske vejr og kan absorbere selv kraftige vindstød.

Finesser

Markisen kan leveres med 120° arme, som giver optimal solafskærmning ved ekstra høje vindue

Monaco 5010

En moderne kassettemarkise, som er både robust og slank.

Design

Monaco er en markise, der byder på en lang række lækre finesser på designsiden. Det, der gør denne model så elegant, er bl.a., at dækprofilen har samme farve som kassetten og de smukke, afrundede dækkapper. Selve markisen er naturligvis lakeret, så den bevarer sin flotte fremtoning i lang tid, og beslaget understreger med fuld kraft, at designet af denne markise er blevet gennemtænkt hele vejen igennem.

Finesser

Trods sin slanke form er Monaco grundet sit gennemtænkte design med dobbeltkæder i armene blandt markedets mest robuste og stabile markiser. Det gør Monaco ideel til overdækning af selv store arealer. Det robuste bærerør giver fuldstændig stivhed og gør det samtidig legende let at køre selv de bredeste duge ind og ud. Monaco er en lukket markise, og det giver optimal beskyttelse af både dugen og stellet. Frontprofilen har selvfølgelig indbygget tagrende og skjulte vandafløb.

Nice 1000

En stilfuld udvidelse af boligens udendørs opholdsområder til en god pris.

Design

Denne markise er et stilfuldt supplement til den fuldendte bolig. Tag f.eks. den innovativt buede endekappe, der er forsynet med en kulørt stribe, som giver en flot effekt sammen med overgangen fra det runde bærerør til det runde rør. Markisens stel ernanolakeret, så markisen bevarer sit eksklusive udseende i mange år fremover.

Finesser

Denne lækre markise har en lang række konfigurationsmuligheder, og den ekstremt robuste konstruktion gør overdækning af selv store områder mulig. Røret på 85 mm sikrer maksimal stivhed og gør det let at rulle selv de bredeste duge ud og ind, og knækarmene får perfekt kraftoverførsel via en rund stålkæde. Knækarmene er nanolakeret og har sænksmedede bevægelige aluminiumdele, og Teflonbelagte bronzebøsninger gør markisen ekstremt stabil og sikrer lang levetid.

Monte Carlo ES-1

Komfort og teknologi gør denne markise til vores mest luksuriøse og eksklusive valg.

Design

Gennemført design i børstet vejr- og korrisionsbestandigt rustfrit stål, der fremstår i en elegant silkemat finish og er kombineret med kvalitetsmaterialer som f.eks. aluminium og galvaniseret stål. Alle knækarme, bærerør og beslag er lakeret i en selvrensende finish med

elegant kontrast til delene i rustfrit stål. Endekapperne i rustfrit stål, kobber eller messing giver det sidste touch. Når markisen er kørt ind, er den fuldstændigt omsluttet af kassetten.

Finesser

Markisen er standardmonteret med motor og radiomodtager og fås med fjernbetjening. Den specielle armteknologi med gastrykdæmpere overfører kraften, og de fjederspændte moduler er afstemt efter markisens udfald. Dette sikrer maksimal udspænding af dugen.

Markisearmene har sænksmedede bevægelige aluminiumdele, og de Teflon-belagte bronzebøsninger giver ekstrem stabilitet og lang levetid.

Parma 790- Læsejl

Ideel beskyttelse mod lavstående sol, let vind og nysgerrige blikke

Design

Faber PARMA er en manuel betjent sidemarkise udført i aluminium. Markisestellet er lakeret og det ergonomisk udformede håndtag sikrer en nem betjening.

Finesser

Markisedugen holdes stram ved hjælp af den indvendige, forspændte fjeder. Sidemarkisen monteres nemt på de fleste vægge og markisen fastgøres enten på modstående væg eller ved stolpe.

Bologne 760

Elegant vinduesmarkise, der giver fuldstændig beskyttelse som sol og nysgerrige blikke.

Design

Markisen er udført i aluminium med en meget komakt kassette, der kun er 95 mm høj. Kassetten fås både i en rund og en firkantet udgave.

Finesser

Faber BOLOGNE monteres nemt på de fleste lodrette vinduer og døre. Sidestyrene har indbyggede elastiske bændler, der sikrer en altid udspændt dug og forbom, selv når markisen er kørt helt ud.

Skal vi ringe dig op?

Ønsker du at blive ringet op vedrørende gulve og/eller gardiner, så er du mere end velkommen til at udfylde nedenstående formular. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk