Solafskærmning med mørklægningseffekt

Faber solafskærmning med mørklægningeffekt er skræddersyet til dine vinduer.

Du kan få et bredt udvalg af mørklægningsstoffer til rulle-, lamel- og plisségardiner.

Faber plisségardiner kan du desuden få med Duette®-stof, en gennemprøvet og effektiv måde at holde lyset ude af f.eks. småbørnsværelser.​

7422 Saturn mørklægning offwhite

Faber plisségardiner med Duette© er en gennemprøvet og effektiv måde, at holde lyset ude af f.eks. småbørnsværelser og soveværelser. Stoffets dobbelte væv skujler opstrækssnorene og maksimerer dermed mørklægningseffekten i gardinet.

6304 Gemini mørklægning mink

Mørklægningslamel i en flot finish, der minimerer uønsket sollys. samtidig får du alle fordelene ved almindelige lamelgardiner, som tillader, at du kan styre både lysindfald og indkig.

5532 Hydrus mørklægning grafit

Moderne og grafisk cirkelmønster på en grafitfarvet bund. Mørklægningskvalitet, særdeles velegnet til soveværelset. 100 % polyester Fås også i brun, 5540 Hydrus mørklægning chokolade.

Du kan øge mørklægningseffekten i dit rullegardin ved at montere det i en elegant kassette med sidelister. Sidelisterne fås også med børster, der minimerer lysindfald. Kassetter og sidelister fås i fem, flotte farver.

7430 Saturn mørklægning sort

Duette© mørklægningsstof i klassisk sort nuance.

Faber plisségardiner med Duette© er en gennemprøvet og effektiv måde, at holde lyset ude af f.eks. småbørnsværelser og soveværelser. Stoffets dobbelte væv skujler opstrækssnorene og maksimerer dermed mørklægningseffekten i gardinet.

5531 Metis mørklægning honning

Flot design med diskret mønster og mørklægningeffekt.

5147 Clio mørklægning sort

Flot ensfarvet mørklægningskvalitet i en klassisk sort tone. Velegnet til stuen, soveværelse, kontoret, hvor der er behov for solafskærmning med mørklægningseffekt. 100 % polyester.

Du kan med fordel kombinere mørklægningsrullegardiner med f.eks. persienner i en kontrastfarve for at opnå en flot grafisk effekt i dit vindue. Samtidig får du både dekoration og funktion i din solafskærmning.

7422 Saturn / 7195 Alba Ecru

Spændende specialmodel, der giver dig mulighed for at kombinere to gardiner i ét.

Et transparent stof, der tillader moderat lysindfald og indkig med et mørklægningsstof. Du kan derfor regulere funktionen i dit gardin alt efter dit behov.

5145 Clio mørklægning beige

Diskret rullegardinsdesign med mørklægningseffekt.

Du kan sætte dit personlige præg på dit rullegardin ved at påsætte dekorationsbånd. Se de spændende udvalg hos din Faber forhandler.

7363 Thebe mørklægning

Flot og klassisk plisségardin med grafisk prikmønster.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER