Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

LADY Interiørlasur

Man kan forny sin bolig og sin boligindretning på mange måder. Nogle steder er det tilstrækkeligt at give rummet en enkelt farve, andre steder ønsker man at tilføre en mere personlig stil med en blanding af farver og effekter. Prøv en af Jotuns lasurer og giv din bolig et flot og spændende særpræg.​

3 forskellige lasur produkter, der hver især kan være med til at give kontraster i din bolig - fx LADY Interiørbeis, der kan være med til at fremhæve matte mod blanke flader, bejdsede mod malede og give lyse rum nogle stærke farveislæt.

LADY Lasurolie og LADY Dekorlasur bruger du til dekoration på vægge, døre, møbler m.m.​

LADY Interiørbeis
LADY Interiørbeis er en mat, vandfortyndbar olielasur, der anvendes indendørs på ubehandlet, lyst træ som vægge, lofter, gulve, døre, lister og møbler.


Træ er et levende materiale og LADY Interiørbeis vil optræde forskelligt på forskellige typer træ. Farven, der fremkommer, afhænger af, hvordan træet suger lasuren til sig, og i hvor fyldigt et lag, den påføres. De forskellige gule toner, der findes i træ, vil også påvirke farven, så den kan variere noget område til område.


Vi anbefaler derfor at lave et prøveopstrøg på et tilsvarende und

LADY Dekorlasur


LADY Dekorlasur er en halvblank, vandfortyndbar, akrylbaseret væglasur til dekoration af malede vægflader som fx tapet, glasvæv, puds, gips, beton osv.


Kan anvendes på underlag, der er grundet med LADY Vegg 10/25/Mat.


LADY Dekorlasur leveres i Perlemor Sølv og Perlemor Guld og kan desuden tones i Jotun Multicolor-systemet efter specialrecepter for sølv og guld.

LADY Lasurolie


LADY Lasurolie er en silkemat olielasur (glansgrad 15), der er beregnet til dekorative malingsteknikker som fx lasering, marmorering, svampeteknik og andre overfladebehandlinger.


LADY Lasurolie anbefales til underlag, der er behandlet med Lady Tre og Panel 15.


LADY Lasurolie er farveløs og skal tones i Jotuns Multicolor-system.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk