Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

Jotun LADY Loft & Væg

Jotun LADY Væg og Loft maling - når kun det bedste er godt nok til din bolig!


Når du maler med LADY, får du en maling, der både er nem at påføre, og som giver dig et perfekt slutresultat. Vi fornyer vores boliger som aldrig før, og finder inspiration til at forny vores bolig indretning i alle medier. Med LADY maling bliver det både hurtigere og nemmere at føre inspirationen ud i praksis.

Læs om de forskellige LADY Loft- og vægmalinger nedenfor.​

LADY Pure Color

Malingens lune, matte finish giver en enestående og flot farveoplevelse, hvor den ægte farve kommer til sin ret. Malingen er af højeste kvalitet og sikrer, at det flotte udseende bevares i lang tid.


Malingen er rengøringsvenlig og har en slidstærk overflade.

LADY Pure Color anvendes indendørs i tørre rum på vægge af bygningsplader, overmalbart tapet, glasvæv/-filt, puds, beton og sandspartel​

LADY Wonderwall

En ny type vandfortyndbar akryl dispersionsmaling med en suveræn vaskbarhed og en god smudsafvisende effekt, der er kombineret med stor slidstyrke.

Pletter fra kaffe, farvestifter, frugtsaft, rødvin m.m. er nu blevet nemmere at fjerne. Og rengøringen efterlader ikke skjolder på væggene!

En vægmaling, der nu kan løse mange af de små "uheld", der dagligt sker i hjemmet - fx. når de kære små har tegnet på væggene, eller du spilder en kop kaffe, der sprøjter over på væggen

LADY Væg 10

LADY Vegg 10 er en opløsningsmiddelfri vandfortyndbar akryl maling. Den er nem at påføre, dækker godt og er nem at holde ren. LADY Vegg 10 giver en silkemat overflade og er velegnet til vægflader, som udsættes for belastning.

LADY Vegg 10 er baseret på de bedste råvarer - noget som giver produktet ekstra god vedhæftning og et virkelig flot slutresultat.

Silkematte overflader passer godt til vægge, hvor der stilles lidt strengere krav til overfladen. En silkemat glans passer til de fleste rum og forhold.

Jotun LADY Aqua

Med LADY Aqua får du flotte og ensartet silkematte vægge til dine vådrum.
Og du har ligeledes mulighed for, at skifte farve uden det store besvær.

LADY Tak/Loft

LADY Tak/Loft er en vandfortyndbar, helt mat dispersionsmaling.

I LADY Loft maling har vi kombineret egenskaberne "let at rulle" og "sprøjter meget lidt" - to egenskaber, der ofte er uforenelige.

LADY Loft maling er derfor meget behagelig at arbejde med. Den har en suveræn dækkeevne, hæfter godt, gulner ikke og giver et loft, der er fri for skjolder.

Jotoplast Væg maling


Jotaplast er en pva-copolymer maling til indendørs brug.


Jotaplast er uden opløsningsmidler og kan anvendes som mellem- og sidste trøg maling på vægge af puds, beton, sandspartel, gipsplader, glasvæv, tapet m.m.


Jotaplast findes i glans 05, 07

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk