Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

Lak

Med lidt god planlægning er det nemt og enkelt for dig at lakere dine gulve - husk dog, at det er vigtigt at tjekke gulvets tilstand, inden du går igang - og at læse produktvejledningen på lakkens emballage.


Vi har også panellak til både trælofter og panelvægge - og de kan bruges på både nyt og gulnet træ. Hvis du ønsker at standse gulningsprocessen af træet indenfor i din bolig, så er Jotun Panellak en af mulighederne.

Jotun Panellak Hvid

Jotun Panel Hvid er en opløsningsmiddelfri panellak på PVA-basis, der giver træet et mat, hvidt/kalket udseende. Indeholder lysfilter som effektivt modvirker gulning.

Panellakken beskytter træet mod fedt, vand og andet, der kan give skæmmende pletter, og den er nem at påføre, er lugtsvag og tørrer hurtigt.

Anvendes indendørs på lyst træ (fyr/gran). Specielt velegnet til behandling af gulnet træ.

Jotun Panellak Klar

Jotun Panellak Klar er en vandfortyndbar, mat panellak uden opløsningsmidler, der som regel giver et tilnærmet transparent udseende. På visse underlag kan Jotun Panellak Klar dog give et noget "sløret hvidt" udseende.

Panellakken er lugtsvagt, har en kort tørretid og indeholder lysfilter, som effektivt reducerer gulning. Den beskytter træværket mod fedtmærker, vand og andet, der kan give skæmmende pletter.

Anvendes indendørs på nyt og gammelt, ubehandlet træpanel/træværk (fyr/gran).

Jotun Panellak Antik

Jotun Panel Antikk er en opløsningsmiddelfri interiørlak på PVA-basis, der giver træværket et mat, mælkehvidt/ludbehandlet udseende. Indeholder lysfilter som effektivt modvirker gulning.

Beskytter træværket mod fedtpletter, vand og andet, der kan give skæmmende pletter - er nem at påføre, er lugtsvag og tørrer hurtigt.

Anvendes indendørs på træ og andet lyst træværk (fyr/gran). Speciel egnet til behandling af gulnet træ.

Trestjerner Klarlak

Trestjerner Klarlak er en hurtigtørrende, højkvalitets polyuretan alkydlak, som tåler hård belastning, og som giver et lyst og smukt resultat.

Lakken indeholder lysfilter, der hæmmer gulning af træet og modvirker nedbrydning af lakfilmen. Den er lugtsvag, meget ridsefast og har en god vand- og kemikaliebestandighed. Anvendes både indendørs og udendørs på nye, ubehandlede og tidligere lakerede flader og anbefales til trægulve, parket og kork.

En lak, der er specielt egnet til belastede gulve, trapper, køkkenborde og møbler samt til lakering af våde rum. Udendørs har Trestjerner Klarlak en høj tolerance for fugt og sollys og kan derfor anvendes til lister og døre udendørs. Pga. lakkens vejrbestandighed er den også en udmærket bådlak.

Trestjerner Parketlak

Trestjerner Parketlak er en højkvalitets, vandfortyndbar polyuretanlak med stor slidstyrke og ridsefasthed. En parketlak, der er lugtsvag, har en god kemikaliebestandighed, er hurtigtørrende, fugter parketten godt og giver en fin lød.

Trestjerner Parketlak er fremstillet til indendørs brug på tidligere lakeret, fabrikslakeret, ubehandlet eller oliebehandlet parket. Den kan også anvendes til lakering af ubehandlede møbler.

Trestjerner Parketlakk er uegnet til massive gulve (fyr/gran). På massive gulve anvendes Trestjerner Trægulvlak. På massive gulve af hårde, ædle træsorter kan Trestjerner Parketlak anvendes.

Trestjerner Trægulvlak

Trestjerner Trægulvlak er en hurtigtørrende, klar gulvlak til massive trægulve. Lakken har en høj slidstyrke, en god kemikaliebestandighed og er lugtsvag.

Trestjerner Trægulvlak er fremstillet til indendørs brug på tidligere lakeret, fabrikslakeret, ubehandlet, ludbehandlet eller oliebehandlet massivt trægulv.

Trestjerner Trægulvlak kan også anvendes til lakering af ubehandlede møbler.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk