Thuesen Farver & Idéer
​Lundborgvej 4, 8800 Viborg

Åbningstider
​Man - Fre: 09.30 - 17.30

Lørdag: 09.00 - 13.00​ | Søndag: Lukket​

001-search​Find os på Google

003-facebookFind os på Facebook

002-instagram​Find os på Instagram

Maling til vinduer og døre

​Vi har 2 typer vinduesmaling til behandling af vinduer og døre

Demidekk Optimal Vindue

For at videreføre succesen med Demidekk Optimal har vi lanceret Demidekk Optimal Vindusmaling – en vandfortyndbar vinduesmaling med mange vigtige egenskaber. Malingen holder farven år efter år, har lange vedligeholdelsesintervaller, tørrer hurtigt, er overmalbar efter 2 timer, kan lukkes og åbnes efter 6 timer, beskytter som en traditionel oliemaling og har en meget god kantdækning.

Drygolin

Ønsker du at beskytte dine vinduer og døre med en traditionel oliemaling så kan vi anbefale vores dør- og vinduesmaling Drygolin med dens gode vejrbestandige egenskaber. Drygolin Vindus og Dørmaling blev lanceret for 40 år siden og anvendes stadig af mange husejere, der bruger den igen og igen, når husets døre og vinduer skal vedligeholdes.

Demidekk Optimal Vindue

Demidekk Optimal Vindu er en dækkende træbeskyttelse til udendørs brug på vinduer, havemøbler o.l. baseret på AMA-teknologi.

Kombinationen af bindemidler af høj kvalitet og et højt pigmentindhold, der beskytter træværket mod sollysets nedbrydende virkning, giver en meget god vejrbestandighed.

Anvendes i system med Visir Grunning Dør/Vindue. Vores Demidekk vinduesmaling er tilsat mug- og skimmelhindrende midler.

Drygolin

Drygolin Vindus- og Dørmaling er en meget vejrbestandig, halvblank tixotrop alkydmaling til udvendig behandling af vinduer, døre, udhæng o.l.

Dør og vinduesmalingen er specielt beregnet til høvlede flader, giver en god dækning på kanter og er tilsat mug- og skimmelhindrende midler. Tørrer hurtigt, hvilket gør den klæbefri efter kort tid.

Drygolin Vindus- og Dørmaling anbefales såvel til imprægneret som til ikke-imprægneret træværk, både på nyt og tidligere malet eller træbeskyttet træværk. Kan også anvendes til topstrøg på stål og andre metaller.

ADRESSEOPLYSNINGER

Thuesen farver og idéer A/S

Lundborgvej 4

8800 Viborg

CVR: 31276764​

KONTAKTOPLYSNINGER

Tlf.: 86 62 03 61

Email: kontakt@thuesenfarver.dk